Planning

Thursday, November 9, 2017
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›8:00 (30min)
›8:30 (30min)
› Amphi 8
›9:00 (1h)
Conférence Plénière 1
Detlef Zühlke
› Amphi 8
›10:00 (30min)
› Hall-Amphi8
›10:30 (1h30)
› S102
›10:30 (1h30)
› Amphi 8
›10:30 (1h30)
› S105
›10:30 (1h30)
› Amphi 5
›10:30 (1h30)
› S215
›12:00 (2h)
› Hall-Amphi8
›12:00 (2h)
› AIPL
›14:00 (1h30)
› S102
›14:00 (1h30)
› S105
›14:00 (1h30)
› S215
›14:00 (1h30)
› Amphi 5
›14:00 (1h30)
› S104
›14:00 (1h30)
› S112
›14:00 (1h30)
› S114
›14:00 (1h30)
› S110
›14:00 (1h30)
› Amphi 8
›15:30 (30min)
› AIPL
›16:00 (1h)
› S215
›16:00 (1h)
› Amphi 5
›16:00 (1h)
› S104
›16:00 (1h)
› S112
›16:00 (1h)
› S110
›16:00 (1h)
› S114
›16:00 (1h)
› S105
›17:15 (1h30)
› Hall-Amphi8
›20:00 (3h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed